Răspândiți dragostea:
Chilia athonită „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”

Sunt un martor și aceasta este mărturia mea: omul poate să depășească moartea și să devină asemenea lui Dumnezeu prin harul Acestuia.

Bine ați venit la pagina de internet a unei Chilii Athonite – mai exact a Chiliei „Intrarea în biserică a Maicii Domnului” din Schitul Lacu, Sfântul Munte Athos.

Pe pagina „O Chilie Athonită: Bucurii din Sfântul Munte” postăm în fiecare zi un material duhovnicesc pentru dumneavoastră astfel încât în fiecare zi să vă puteți reîncărca bateriile duhovnicești și să mergeți mai departe.

Explorați duhul sfinților părinți fiind în comuniune cu o chilie athonită. Astfel, vom gusta cu toții din bucuriile din Sfântul Munte.

Pentru a ne urmări toate articolele, aveți mai multe opțiuni, în funcție de ce platformă socială sau program de mesagerie preferați:

*Notă: pe YouTube nu apar articolele text iar traducerile apar mai târziu.

De asemenea puteți să urmăriți articolele în format audio pe următoarele platforme de Podcast:

Cu toate că fiecare articol are fișierul audio înglobat, este foarte util să fiți abonați la podcast în clipa în care sunteți în trafic, călătoriți sau pur și simplu faceți altceva prin casă:

Dacă aveți un dispozitiv Android, cel mai bun mod de a ne urmări, este prin instalarea micii aplicații a paginii noastre:

acum pe Google Play

Dacă aveți un dispozitiv iPhone/iPad, cel mai bun mod de a ne urmări, este prin instalarea micii aplicații a paginii noastre:

Dacă doriți să trimiteți un pomelnic sau să faceți o donație pentru a sprijini activitatea paginii și activitățile noastre filantropice, o puteți face printr-un card:

Valoarea donației
Frecvența donației

Sau dacă nu aveți card ori nu doriți să-l folosiți, pe pagina special creată:

…și reveniți! Pagina este actualizată zilnic!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google     Privacy Policy and     Terms of Service apply.